domingo, 30 de marzo de 2014

TEATRE INVISIBLE



TEATRE INVISIBLE



Bon dia! Hui hem fet a l'institut una excursió a veure una obra de teatre, l'home invisible.

La sala on vàrem veure l'obra era molt peculiar, no era la típica sala de teatre, era de color roig i pareixia molt antiga a la vegada que molt elegant, s'anomenava la sala Escalante.

En començar l'obra tot era un poc confús, no la vaig entendre molt bé, eixien uns personatges amb caretes de Hitler i una dona vestida amb un vestit platejat preciós de lluentons i una làmpara al cap. Quan començà la història i quan la vaig entendre bé va ser quan eixiren Sherlock Holmes i Watson. La història tractava sobre un científic que portava uns anys buscant la fórmula de la invisibilitat fins que un dia la va trobar i per equivocació es va tornar invisible. Glòria, la seua xica, va contractar els serveis de Sherlock Holmes i Watson per a investigar el cas del seu xic que estava desaparegut. El xic, escapant, va arribar a un hotel, quan al fi ho troben Glòria es pren la poció i es fa invisible i així poden estar junts fins que troben un antídot.

L'obra em va paréixer molt entretinguda i divertida en moltes escenes però un poc confusa a la introducció. Us recomane veure-la. Salutacions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario