martes, 14 de enero de 2014

Obesitat i Bulimia

Obesitat i Bulímia
 1 de cada 4 persones pateixen obesitat, i un alt coresterol. Cal previndre aquestes enfermetats, ja que quan tenim una certa edat podría ser molt perillosa per a nosaltres.
Unes de les coses mes recomanades és fer una dieta, molt esport , veure molta aigüa i sobre tot, tindre molta actitud positiva i ganes de susperar-se a si mateix.
La gent també prefereix apuntar-se a un gimnàs o també opta per, contratar un personal-trainer ( entrenador personal), que també solen resultar molt faborables.
També unes de les enfermetats més freqüents en els adolescents é, la bulímia. La bulímia és una enfermetat molt greu, ja que comença sent uns pensaments psicológics i que a partir d'aaquells pensaments comença el greu problema, els complejos fan que començes a vomitar per així estar mes prim. Si aquesta enfermetat s'agarra pronte a un médic pot tindre solució, peró si s'agarra al past del temps, pot ser molt perillosa ja que podría provocar la mort per desnutrició.
En altre blog, farem una entrevista a Juan Manuel Campos, que va tindre obesitat als 23 anys, i ara es un exemple de benestar físic i d'una moral i una actitud extraordinària.

Andrés Cifre.

1 comentario: